2009年4月21日火曜日

Question

-Cum se face ca avem zile proaste si zile bune desi nu s-a intamplat nimic special?
Depinde zilele rele vin si trec la fel si cele bune iar daca suntem normali ne bucuram de orice chiar daca e un lucru mic. Cel putin eu asa sunt uneori ma bucur de ceva care nu e special si imi fac ziua mai buna.

-De ce se zice ca "cei care te iubesc nu te vor face niciodata sa plangi"cand exact datorita lor plangi?
pentru ca de obicei cei ce te iubesc iti vor mereu binele deci nu au cum sa te faca sa plangi daca tinla tine si vor sa iti fie bine. Consider ca de la acest lucru vine si "cei care te iubesc nu te vor face niciodata sa plangi"

-De ce ne este frica de ce nu cunoastem sau nu am avut de-a face?Doar nu stim cu ce ne confruntam.
omul in general se teme de lucruri noi asa ca se teme si de necunoscut.

-De ce avem tendinta de a fi egoisti uneori?
pai daca nu esti putin egoist nu obtii nimic...sa te gandesti mereu la alti si la tine nu este absurditate pentru ca nimeni normal nu face asa ceva.

-De ce multi dintre noi au dorinta de razbunare?
pentru ca doresc sa se razbune pe cei care i-au facut sa sufere intr-un felsau altul...mereu am avut sentimentul ca daca cineva ne-a facut sa sufere atunci trebuie sa simte si el acelasi lucru...deci din aceasta cauza avem tendinta de razbunare.

-De ce suntem atrasi de un anumit gen de persoane?
pentru ca in felul lor de a fi ori in felul cum vorbesc sau scriu ne ragasim si noi oarecum si ni se pare interesant....sau poate pentru ca sunt mai speciale decat noi ori are preferinte comune cu noi.

-De ce uneori micile lucruri conteaza atat de mult?
pentru ca e firesc pentru omul normal ca fiecare lucru oricat de mic ar fi sa fie important pentru ca si un lucru minuscul poate insemna foarte mult.

-De ce cand se termina ceva frumos ne doare ca s-a terminat si nu ne bucuram ca s-a intamplat?
pentru ca de obicei ne dorim sa nu se termine niciodata iar cand se termina nu ne mai amintim de ce a fost si dorim sa reparam totul si sa o luam dela capat.Uni nu pot trai cu idee ca s-a terminat pur si simplu si vor sa mai continuie in loc sa se bucure de ce a fost
.

0 comentarii:

コメントを投稿