2009年7月26日日曜日

Blue Parade



Mood:
Music: Ayabie-Ai no Uta
Internet: Pigg[u]
Messenger: - empty -

Heee ^^ I'm back.
Stiu nu prea mai am chef de postat pe aici pentru ca nu prea mai am ce sa zic si de cat sa fac posturi lipsite de sens mai bine ma abtin o.o'''
Deci sa vedem despre ce sa mai vorbesc eu.
A da despre povestea mea ^^ o poveste inventata acum 16 minute si 22 secunde de catre mine pe cand vorbeam cu onee-chan pe messenger.
De totul incepe intr-o zi calda, extrem de calda chiar foarte calda cand cineva tocmai cazut de pe mercur ajunge in lumea forumurilor, da sunt eu o.o'''
Acolo cunosc tot felul de specii neidentificate inca.
Pana la urma dau de regina lor o.o'' da acest specimen este foarte ciudat oo'' pana acum nu am mai intalnit asa ceva.
Deci aceasta persoana numita cum vreti voi sa se numeasca este foarte dificila.
Asa ca inainte sa faci ceva trebuie sa iti notezi data in calendar (Inner: se va nota cu un creion rosu de preferat, in calendar cu un "x" mare ziua in care persoana noastra a facut acel lucru) apoi trebuie sa iti faci o programare la " Doar ea are dreptate si tu nu" si sa astepti data in care ai si tu dreptul sa faci acel lucru.

Apoi mai are o intreaga armata de slujitori meniti sa o ajute si sa o apere (Inner: parca acestia ar juca un rol de avocat o.o''').
Acesti slujitori facand parte dintr-o rara specie stau dupa tine toata ziua (Inner: ce naiba oameni buni,luati-va si voi o viata si vedeti-va de ea) dupa tine urmarindu-te ce faci, cum faci si in ce mod faci ceva o.o''
Daca cumva ai facut ceva "gresit" imediat sar pe tine cu ceva de genul acesta: "Daca cumva cand ai zis ceva de "X" lucru te-ai refrit la "X" lucru atunci sa stii ca ai incurcat-o rau pentru ca Măria Sa Regina tine enorm de mult la acel lucru " (Inner: si daca tine la"x" lucru ce imi pasa mie? este libera sa faca ce vrea ea dar asta nu ma priveste pe mine o.o'' asa ca degeaba imi spune ><'''''). Apoi pornesti o cearta de proportiile unui adevarat razboi mondial in care desigur vedem cine tine la cineva si cine nu (Inner: din nou ce imi pasa mie de ea si ce ii pasa ei de mine o.o''? Raspuns: habar nu am o.o'') Dupa cearta vine o noua discutie interminabila cu acel slujitor care te intreaba ceva de genul "Iti dai seama cat de penibila esti?, " Iti dai seama ce ai facut? ", "Poti sa incetezi cu asta? " (Inner: eu nu am facut nimic o.o' nu sunt eu cea care ma urmareste pe mine si nu sunt cea care incepe cearta inutil cu aluziile facute asupra unor lucruri.) Dupa aceasta serie de discutii interminabile incepe da iti i-a prieteni la rand explicandu-le despre tine si cat de ciudata esti tu. (Inner: da de parca prietenilor tai le-ar pasa de ea o.o'' adica de acea persoana) Si in finalface postrui interminabile pe blog/forum/sectiunile "Daca m-aifi cunoscut" de la jocuri etc. desper cum se ineaca acea persoana de ras (Inner: de ce ne spune noua asta? Crede ca ne intereseaza cumva ><''' macar daca ar face asa cum as si zis o.o'') si cum ea este unica si originala in tot cea ce face si cum ea este atotstiutoare si indreptatita sa faca numai ce vrea si sa ii placa numai si numai de cine vrea ea.

Deci in final nu rezolva nimic.
Eu le-as recomanda acesto persoane sa isi vada de viata lor asa cum e ea sa isi gaseasca preocuparile lor comune sau mai stiu eu cum si sa lase alte persoane in pace sa isi vada de viata lor si sa traiasca cum vor ele fara sa le controleze din 5 in 5 minute si sa le zica " Iti dai seama ce faci", "Iti dai seama cat de nu stiu cum esti?"
Mai pe scurt vedeti-va de ale vostre.
Bye Bye~

0 comentarii:

コメントを投稿